Energy Board maakt werk van duurzame energie in Noord-Holland

Op Green Beach, hét netwerkevenement van de duurzame energiesector, is de strategische agenda van de Energy Board gepresenteerd. Green Beach vond dit jaar plaats in Groote Keeten, Callantsoog, en werd druk bezocht. Green Beach is dit jaar georganiseerd door de Energy Board, Energy Valley, Dutch Green Technology en de Innovatiesnelweg. 

IMG_1476Voorafgaand aan Green Beach is de Energy Board ter ere van de totstandkoming van de agenda op excursie gegaan met deskundigen, bestuurders en ondernemers langs projecten in de regio. Het gezelschap bezocht per touringcar WMC (bladtestfaciliteiten), het windmolen testpark van ECN en Tocardo (getijdenenergie).
Jaap-Hotze-en-Anne-300x200
HOTZE | Ruimte voor duurzame ontwikkeling heeft het proces geleid om samen met de regio de strategische agenda van de Energy Board op te stellen. Bij de agenda hoort een uitvoeringsprogramma, met 31 projecten die uitvoering geven aan de speerpunten van de Energy Board: wind op zee, biomassavergassing en gebouwde omgeving (inclusief zonne-energie). Zie voor meer info de website van de Energy Board.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter