Van Kasteel naar Kranepoort

Hoewel ik thuis een heerlijk kantoor heb, is het fijn om in de stad, samen met andere mensen te werken aan projecten en opdrachten. Vanaf 1 januari 2017 heb ik een nieuwe stek: De Kranepoort. Samen met Maartje ter Veen (StudioMarcha), Harry van Ommen (RVJO Management Perspectief), Marian Counihan (The South is Blooming), Paulien Kooistra (Paulien Kooistra. Public Affairs Consultancy) en Arjan Lucius (Perspectief op Energie).

Hier hebben we een oud klaslokaal helemaal ingericht naar onze eigen smaak. Nou ja, we moeten er een beetje in groeien. Nou ja, eigenlijk gaan we deze kerstvakantie pas verhuizen. Maar het wordt een lekker honk! Licht, uitzicht, lekkere stoelen, een hele grote tafel, snel internet en sterke koffie. En een zweethok om samen te werken en te overleggen.

Ons kantoor bevindt zich in een oude school met tientallen lokalen, verstopt achter de Kraneweg. Uitzicht op de Akerk en de oranje daken van het Lage der A. De ‘Kranepoort’ is de naam van de middeleeuwse stadspoort op de plek waar nu de Vissersbrug ligt. Dit was een van de negen verdwenen stadspoorten van Groningen, en elk had een eigen naam. De Kranepoort is genoemd naar de houten kraan die op de oever van het Reitdiep stond om schepen te lossen.

Ben je in de buurt? Bel aan, of stuur even een appje!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter